Resa till kenya och bo på farmen?

Fadderbarnsföreningen har vid flera tillfällen arrangerat resor till Kenya för att både träffa fadderbarnen och uppleva det fantastiska landet med sitt rika djurliv. Vanligtvis innefattar våra resor en viltsafari (oftast till Masai Mara), besök i Nairobi samt vardagsliv på farmen. Ofta finns projekt på farmen som engagerar besökare, till exempel byggnationer,vattenförsörjning och utflykter med barnen. Bästa tiden att åka till Kenya är augusti till april under 2 – 3 veckor eller längre period om önskemål finns. Prisexempel hämtat från resan som ordnades hösten -06: 2 veckor: 18 000:- (flyg tor. Kenya, 5-dagars safari, samt helpension på farmen) 3 veckor: 22 000:- (som ovan + några dagars vistelse på Mombasa) Enbart helpension på farmen kostar 300:-/dygn. Vid intresse för resa kontakta Mary Lindström 0501/40529 mail: athi.lindstrom@telia.com

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar